1956, Kubala i el Sallent.

Corria l’any 1956, concretament el 20 de maig del 1956, el CE Sallent jugava contra el C. Gimnàstic de Tarragona, en partit corresponent a la lligueta d’ascens a Tercera, i els tres cardonins que jugaven amb el Sallent van fer-se aquesta foto que avui publiquem, amb autograf inclós de cadascun d’ells. La fotografia ens l’ha cedit amablement Felices, un dels tres integrants de la foto. Podeu consultar la foto a l’arxiu fotogràfic i aquí.


1956. CE Sallent. Camp de la Costeta. Lligueta d’ascens a tercera
D’esquerra a dreta: Carreño, Obiols, Felices

D’aquella mateixa temporada tenim una foto molt curiosa, el CE Sallent formant amb el Ladislao Kubala, en un partidet amistós al camp del Monistrol de Calders, també hi surt gent del MonistrolLaszy va passar una llarga temporada (3 mesos i mig) a la Fonda Ruvell de Monistrol de Calders per tal de recuperar-se d’una tubercolosi l’any 1953, d’aquella estada en va sortir amistat amb gent de Monistrol i anys més tard ja recuperat coincidint amb una de les seves visites per retrovar velles amistats (Josep Catot propietari de la Fonda Ruvell) es va fer aquesta foto previa al partidet en que va participar Kubala. Foto cedida per Felices.


1956. CE Sallent. Monistrol de Calders. Ladislao Kubala.
Drets:
Ajupits: -, -, -, Felices, Kubala, Tino Seriols, -, –

Article publicat al diari ARA (28/11/2011), Tan divins, tan humans de Toni Padilla, en el que surt aquesta fotografia, i complementa una mica el pas de Kubala per Monistrol de Calders.

One response to “1956, Kubala i el Sallent.

  1. Retroenllaç: Sortim al diari ARA! | C.E. SALLENT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s