Ruben Navarro fitxa amb l’Hercules C.F. d’Alacant

Ruben Navarro Hercules

Rubén Navarro ha signat un contracte de dues temporades amb l’ Hèrcules. Poques hores després d’arribar a un acord per a la seva desvinculació de l’ Alavés, el davanter sallentí va viatjar cap a Alacant i per la tarda d’ahir ja va entrenar amb els seus nous companys. El ja ex futbolista de l’Alavés ha estat presentat avui mateix.

La puja per en Rubén Navarro ha estat intensa d’ença que l’ Alavés anunciés la seva intenció de desprendre’s del jugador.

El primer equip que va aparèixer en escena fou el Numància, amb el que el futbolista va estar molt aprop de comprometre-s’hi. Posteriorment aparegué l’ Albacete, a través del seu tècnic Quique Hérnandez, i el Salamanca.Però a última hora va entrar en escena l’ Hércules i va convèncer a Rubén Navarro.

Els dirigents esportius del club alacantí coneixen bé l’atacant, ja que tant el secretari tècnic Xavier Subirats como el tècnic, Andoni Goikoetxea, han coincidit amb el futbolista. El primer d’ells el va veure crèixer a les categories inferiors del Valencia y el segon el va tenir a la seva plantilla amb el Numancia, on Rubén Navarro actuá com a cedit.

El futbolista, de 29 anys, ha signat per dues temporades i ha cedit així un any de contracte respecte als que tenia a Vitoria. I és que a la entitat alavesa Dmitry Piterman renovà la seva vinculació laboral fins a juny de 2010.

Navarro comptarà a l’ Hércules amb l’aval d’ Andoni Goikoetxea, que en les darreres semanes havia reclamat un davanter amb experiència a Primera i a Segona Divisió per tancar la plantilla en les posicions d’atac. El sallentí arriba després de completar la pretemporada amb l’Alavés i amb opcions d’entrar a la primera convocatòria. 

Rubén Navarro tot i no brillar va jugar de titular el seu primer partit amb l’Hèrcules en front del Jerez partit que acabà amb un 2-2.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s