El Pradenc venç el Sallent, 3-1

Ahir es va celebrar el primer partit de pretemporada davant el Pradenc.

Els de Prats afrontaven amb aquest matx el seu 3r. partit de pretemporada, aquest major rodatge va ser clau per tal que s’imposessin als nostres jugadors. No obstant el Sallent va realitzar un molt bon partit, i si no hagués estat pels nombrosos canvis i proves realitzats potser el resultat no hauria estat tant gruixut.

La primera part va finalitzar amb un ajustat 1-0, amb un un gran xut des de gairebé mig camp, a la represa el Pradenc ampliava l’avantatge amb un gol de llançament de falta per tot l’escaire, el gol del Sallent va arribar després d’una excel·lent jugada individual de Dani, un dels millors homes del partit, però finalment el Pradenc de clar penal va marcar el 3-1 definitiu.

L’alineació per part del Sallent va ser: Antonio, Piedra, Isaac, Othman, Quintana, Alfredo Mañas, Sergio Dominguez, Dani, Besora, Fèlix Vazquez i Javi. A la segona part s’ha donat entrada a, Sergio, Eloy, Cabra, Chencho, Iván, Noguera i Rovira.

Els gols han estat obra de Dani (1).

Al final del partit el CE Sallent, i degut a la intempestiva hora de finalització del mateix, va repartir entrepans i refrescos a tots els jugadors i tècnics els quals van ser molt ben rebuts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s