UE Tona – CE Sallent, 0-5

Partit camp del Tona (foto web cesallent)
Fotografia extreta web cesallent

 El Sallent ha afrontat aquesta tarda el seu segon partit de pretemporada enfront el juvenil de primera divisió del Tona. A diferència del partit anterior aquí si que el terreny de joc era l’òptim per a la pràctica del futbol, un excel·lent camp de gespa, i unes instal·lacions totalment reformades.

Inicialment el partit es va concertar amb el 1r. equip del Tona, 1a. regional, però els de Tona van canviar-nos el partit pels seus interessos.

Pel que fa al partit un Sallent molt superior ha fet anar de corcoll al juvenil del Tona, fins i tot ha perdonat en diverses ocasions el que hauria pogut ser un resultat d’escàndol. La primera part ja ha acabat amb un clar 0-3. A la represa el Sallent ha realitzat canvis, malgrat tot ha endossat 2 gols més al Tona, fent-els-hi una maneta de gols a casa seva.

Els gols han estat obra de Dani (1), Besora (1), Quintana (1), Sergio D. (2)

L’alineació del Sallent ha estat: Antonio, Isaac, Noguera, Paredes, Quintana, Chencho, Sergio D., Fèlix, Javi Diaz, Dani, Besora. Han entrat al segons temps, Alfredo, BusquetsSergio S., José Manuel (Porter), Cabra.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s