CE Moià – CE Sallent, 2-2

En partit realitzat el passat dissabte el Sallent van tornar a empatar, aquesta vegada enfront el Moià.

Un Sallent a un gran nivell s’hauria pogut endur la victòria si no hagués estat per un greu error arbitral, al donar com a vàlid un gol fantasma que clarament no va entrar com reconeixien els mateixos jugadors del Moià acabat el partit.

El partit va començar amb domini altern per als dos equips, però poc a poc el Sallent va començar a mostrar la seva superioritat, especialment Dani per l’extrem dret va fer anar de corcoll la defensa del Moià. Al minut 25 en un llançament llarg des de la defensa del Sallent, Besora s’anticipà a la defensa del Moià i davant la sortida del porter Freddy li aixecà la pilota suament no podent fer res per evitar el primer gol del Sallent.

El Sallent semblava tenir el partit controlat, però en una clamorosa errada defensiva del Sallent, el Moià per mitjà de Gerard marcava a plaer l’empat. Amb aquest resultat s’arribà a la segona part.

La continuació del partit prengué els mateixos camins que a la primera part, un Sallent que oferia bones combinacions, i una major possessió de la pilota ajudats en part pel bon estat de la gespa artificial.

Les ocasions començaven a arribar, una gran canonada de 25 metres de Javi Diaz va ser refusada pel Freddy, però de nou en una pilota llarga del porter Pino, pentinada de cap per la mitja del Sallent habilitava a Besora que aguantant molt bé la pressió dels defenses i la sortida del porter, va definir col·locant la pilota rasa la fons de la porteria del Moià i avançant de nou el Sallent que ahir va merèixer la victòria.

A partir d’aquí al Moià li van entrar les presses i el nerviosisme, fet que va provocar l’expulsió de Moya per doble amonestació.

Però tot seguit arribà la jugada de la polèmica, una pilota centrada sense massa perill s’escapà de les mans de Pino, però ell mateix rectificà aturant de nou la pilota, davant de la sorpresa de propis i estranys l’àrbitre, mal situat, donà gol, de res serviren les protestes dels sallentins.

El Sallent davant la injustícia s’abocà a l’atac, però el cansament,que ja es feia notar als homes de Batanero, va impedir que es pogués assolir la victòria, tot i la nova expulsió d’un altre jugador del Moià, Bonilla.

C.E. SALLENT:
Pino, Cabra (Piedra) (Horneros), Noguera, Quintana, Isaac, Dani (José María), Sergio D. (Juan Lopez), Fèlix, Besora, Javi Diaz i Rovira (Busquets)

C.E. MOIÀ:
Freddy, E. Pascal, J. Farràs, Bonilla, M. del Rio, S. Farràs, G. Pascal, Fañé, J. Capdevila, Casajuana, i Fargas.
També, Moya, M. Capdevila, Clusella i Camacho.

ARBITRE: Ignacio Lafuente.

GOLS: 0-1 Besora (25), 1-1 G. Pascal (36), 1-2 Besora (63), 2-2 Pino en p.p. (69) 

Advertisements

4 thoughts on “CE Moià – CE Sallent, 2-2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s