CE Sallent – CE Navàs, 4-1. 2a. Territorial

El CE Sallent va vèncer ahir al Navàs en un partit en el que el resultat hauria pogut ser més escandalós a poc que els locals haguèssin estat més encertats en atac.

Amb aquesta victòria el 1r. equip del Sallent trenca la ratxa de 4 empats consecutius, i ja suma 7 punts.

El partit va començar amb una primera mitja hora de joc altern sense ocasions, però al min. 30 de la primera una pilota llarga cap a Rovira que ahir va estar molt actiu, va aconseguir el 1-0 batent per dalt el porter en la seva sortida desesperada.

A partir d’aquí les ocasions van sovintejar en un final de la primera part aclaparador del Sallent, fins a 4 claríssimes ocasions van disfrutar els jugadors sallentins, Sergio D. en una bonica jugada individual va fallar davant el porter, un nou xut de Rovira des de la frontal de la petita va sortir fregant el pal, “ais i uis” es van fer sentir en aquest darrer quart d’hora, fins que Fèlix en una bona jugada entrant a l’àrea col·locava suaument el 2-0 local, el descans i el poc encert local semblava que podia salvar el Navàs.

Però no va ser així en la represa, Besora que havia entrat de refresc, al primer minut ja es plantà davant del porter del Navàs però a l’últim moment es dona la pilota un xic llarga i no hi arribà, al minut 10 Besora aquest cop si, en una pilota llarga diblava el porter i marcava  a plaer, i de nou Besora al min. 20 en una jugada similar feia el 4-0, semblava que el festival de gols ja no s’aturaria, però els sallentins degueren considerar que “per avui ja n’hi ha prou” hi el joc es va trasladar al mig del camp, i només es van veure algunes jugades aillades, el navasencs tingueren una clara ocasió que no pugueren aprofitar i a poc del final un penal que significaria el 4-1 definitiu.

Cal destacar la presència del nombrós públic que ahir es va poder veure al camp, amb tota la graderia de la banda de tribuna densament ocupada, es van comptabilitzar al voltant de 300 persones.

CE Sallent:
Pino, Cabra, Isaac, Paredes, Quintana, Sergio D., Fèlix, Javi F., Juan López, Dani (Besora 45), Rovira (Artur 80)

Gols: 1-0 Rovira (30), 2-0 Fèlix (40), 3-0 Besora (10), 4-0 Besora (20), 4-1 de penal (85).

Advertisements

One thought on “CE Sallent – CE Navàs, 4-1. 2a. Territorial

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s