L’aleví guanya merescudament al camp de la Sagrada Família

El Sallent ha estrenat la seva nova equipació aconseguint una important victòria per mantenir-se al capdavant de la taula empatat amb altres equips a 15 punts. El més important però ha estat el bon joc de l’equip i el saber remuntar el gol inicial dels locals.

El partit s’ha jugat a les 10 de matí, amb un fred d’hivern. El Sallent ha sortit una mica congelat i al minut 1 de partit ha encaixat el primer gol en una jugada on la defensa i el porter han fallat. De totes formes això ha servit per descongelar l’equip que al minut 3 ja ha empatat mitjançant Dani que ha aprofitat una bona passada d’Aitor per marcar. Al minut 6 el mateix Dani ha aconseguit el segon gol a l’aprofitar un rebuix del porter local. I al minut 9 Aitor ha marcat el tercer després d’una bona jugada personal.

L’equip local ha reaccionat amb un gol al minut 18 que ha suposat el 2-3 que registrava el marcador a la mitja part, tot i alguna bona ocasió per marcar del Sallent que no s’ha materialitzat, especialment una jugada d’Aitor que la defensa ha tret per dos cops sobre la ratlla.

Al descans Estrada i Besora han refet la línia defensiva situant Memo sobre el 10 local i deixant la línia defensiva habitual amb Memo, Sergi, Marcel i Albert. Per part del Sallent al minut 37 Aitor ha marcat el que seria 2-4 definitiu. Amb tot s’han desaprofitat diverses ocasions per part del Sallent i una per part de la Sagrada Família que el porter Marc ha resolt amb una bona intervenció que podia haver estat penal, però l’àrbitre no l’ha assenyalat.

La propera jornada el Sallent juga a casa amb el Paidos, abans de l’important desplaçament a Puigcerdà.

C. E. Sallent:
Marc, Pol, Sergi, Albert, Memo, Marcel, Àlex, Oriol, Aitor, Dani i Guille. Suplents: Miquel, Ivan i Andrés.

Àrbitre: Juan Márquez. Bé, però amb alguns errors intranscendents.

Jacint

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s