Empat a la Pirinaica, 1-1

El 1r. equip a tret un nou empat al camp de la Pirinaica. Un empat injust vist el partit, el Sallent va ser molt superior a la Pirinaica, que sols va poder mantenir-se al partit pressionant l’àrbitre, i jugant dur, molt dur, hi va haver entrades que no eren d’expulsió, eren de presó!.

És lamentable que existeixin equips com aquest on tothom ja sap el pà que hi donen, i que amb sort no hi haurà agressions, sempre que no entris a les seves provocacions constants, tant de públic, directiva, i entrenador i on sembla que lo menys important és la pilota, ja que normalment el que xuten és la cama o el genoll d’algun jugador.

Parlant del futbol el únic que hi va posar joc va ser el Sallent, on en una primera part excepcional hauria pogut marcar 4 o 5 gols, pero va ser la Pirinaica qui en un penal inexistent senyalat per l’àrbitre va transformar el 1-0. Besora va tenir molt bones oportunitats, algunes les va fallar per centímetres altres les van tallar amb extrema violència davant la impunitat de l’àrbitre.

A la segona part el Sallent va seguir insistint i posant setge a l’àrea de la Pirinaica i va ser Cabra qui en un corner, va rematar de cap i ell mateix va rematxar el rebuig del porter aconseguint l’empat a 20 minuts del final. En una centrada d’Artur que havia entrat el camp feia poc Besora rematava el 1-2 en un explèndid cop de cap per l’escaire de la porteria de la Pirinaica, però l’àrbitre va decidir anular-lo degut a que suposadament temia per la seva integritat física si el Sallent guanyava.

El partit va acabar, que ja és molt, sense moure’s ja el resultat. Alguns directius i aficionats de la Pirinaica van increpar al delegat del Sallent el Sr. Mañas, per què feia la seva feina consultant una cosa a l’àrbitre a la finalització del matx, també van amenaçar amb picar al nostre President per què va anar a veure que passava, en fi un camp on no se’n pot esperar res de bó.

CE Sallent:
Pino, Cabra, Isaac, Noguera, Quintana, Sergio D., Félix, Boltor, Alama (Artur min. 65), Javi D. (Rovira min. 80), Besora.

GOLS: 1-0 (15′), 1-1 Cabra (65′)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s