L’aleví empata al camp del Puigcerdà

El desplaçament d’aquesta setmana a Puigcerdà es presentava com un partit difícil, tant pel fet de que l’equip local està situat a la zona alta de la classificació com per la temperatura a les 16:30 hora del partit. A més aquesta setmana l’aleví tenia dues baixes a la banqueta: Estrada per raons mèdiques i Besora per coincidència amb seu partit de segona territorial. Això va motivar que Seriols dirigís l’equip.

El partit va començar amb el Puigcerdà atacant i el Sallent defensant amb ordre i intentant sortir a la contra. En el minut 13 va arribar el primer gol local en una rematada dins de l’àrea que el porter Barba no va poder aturar. El Sallent no acabava de rutllar al mig de camp i tampoc arribava a la porteria contrària amb opcions de marcar. Cal destacar la duresa del joc dels locals que va obligar a atendre 3 jugadors blaugranes a la primera part. Amb tot i això l’àrbitre va assenyalar el camí dels vestidors quan encara faltaven més de dos minuts.

A la segona part el Sallent va sortir disposat a guanyar el partit. Fruit d’això al minut 34 Àlex va empatar al rematar de prop una falta llançada per Aitor i rebutjada pel porter. Però l’alegria no va durar massa, doncs dos minuts després el Puigcerdà es tornava a avançar en el marcador en una jugada de contraatac. Lluny de defallir el Sallent va buscar el segon gol amb convicció i en el minut 48 Guille culmina una jugada d’atac, establint el que ja seria definitiu empat a dos.

De totes formes cap dels dos equips en va conformar amb l’empat i van intentar guanyar el partit. L’emoció per l’incertesa del resultat i l’entrega dels dos conjunts va fer que el partit fos molt bonic, de molta lluita i amb ocasions de gol. De totes formes, tot i que l’àrbitre va allargar més de 3 minuts, el marcador ja no es va moure.

La propera jornada el Sallent rebrà l’Artés, un altre dels equips capdavanters.

C. E. Sallent:
Barba, Ivan, Sergi, Albert, Memo, Santes, Oriol, Soldevila, Aitor, Guille i Dani. Suplents: Miquel, Pol, Andy, Carles i Àlex.

Àrbitre: Cristian Casaus Noguero. Regular, però sense influir en el marcador.

Jacint

Anuncis

2 thoughts on “L’aleví empata al camp del Puigcerdà

  1. No es mal resultat un empat a puigcerdà tenint en compte ke teniem alguna baixa important.^
    Ànims nois ke akesta setmana toka un altre rival difícil l’Àrtés i a kasa no podem perdonar!!!!

    VISCA EL C.E.SALLENT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s