L’aleví perd a casa amb l’Artès. Pitjor impossible

El partit es presentava difícil, doncs l’Artés és un dels capdavanters de la classificació. El fet de que disposessin de tan sols 11 jugadors, alguns del quals de l’equip de futbol 7 feia ser optimista. De totes formes a mesura que avançava el partit ja es veia que el Sallent tindria un d’aquells dies dolents, però no es podia preveure que l’hauríem de qualificar com: pitjor impossible. Fins i tot a nivell individual el rendiment va ser molt inferior al que ens tenen acostumats els nostres jugadors.

El Sallent, tot i no jugar gaire bé, va disposar d’alguna ocasió per marcar, però no va ser fins el minut 13 en que Aitor va enviar una pilota alta que el porter de l’Artés no va poder aturar. Semblava que amb el gol les coses havien de canviar, però el canvi va ser a pitjor. L’Artés no es va conformar i va continuar buscant el gol de l’empat que va arribar al minut 28, després que Barba rebutgés un xut des de dins de l’àrea i la pilota solta la va rematar amb el cap un jugador visitant. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Els canvis introduïts per Estrada no van fer millorar el joc col•lectiu i a la segona part el desgavell al mig del camp sallentí va ser total. L’Artés va guanyar aquesta partida de tal forma que totes les pilotes que hi arribaven eren pels artesencs. Fruit d’aquest domini va arribar els segon gol visitant, marcat d’un xut alt.

Tot i el mal joc el Sallent va disposar d’algunes bones ocasions per marcar, però sense aconseguir-ho. Cal destacar que l’Artés també va tenir al llarg del partit altres ocasions de gol que tampoc va transformar.

Hem d’esperar que aquest partit sigui el punt d’inflexió que l’aleví necessita, doncs de cap manera podem repetir aquesta imatge tant pobra, especialment vist el nivell dels nostres jugadors, ànims xicots que sou els millors.
 
La propera jornada el Sallent visita el camp del Vilomara. Serà un dels partits jugats en diumenge.

C. E. Sallent:
Barba, Soldevila, Sergi, Albert, Memo, Marcel, Àlex, Oriol, Aitor, Guille i Dani. També: Ivan, Miquel, Pol i Andrés.

Àrbitre: Òscar Méndez Egea. Bé, malgrat que no va ensenyar dues o tres targetes a jugadors de l’Artés per subjectar i empentar. 

Jacint

Advertisements

4 thoughts on “L’aleví perd a casa amb l’Artès. Pitjor impossible

 1. SI LA VERITA ES KE VAM FER UN MAL PARTIT ESPERO KE SERVEIXI KOM A TOK D’ATENCIÓ I KE FEM LES COSES COM S’HAN DE FER KE SI LES FEM SEGUR KE NINGU ENS GUANYA!!!!
  ÀNIMS NOIS KE LA LLIGA ES MOLT LLARGA
  VISCA EL C.E.SALLENT!

 2. Este va a sel año de la Piri kmo os ganemo en casa ya sus podeis despedi de suvi, mataos que somo lo mehore!!!

  Artes cojonudo!!! ajjajajajajajajajijijijij

 3. Ai aquests “garrulos” de la piri… No val la pena ni contestar-los només dir que al final de temporada es veurà qui riu l’últim!!

  P.D: Apren a escriure maku…

  VISCA EL C.E.SALLENT!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s