Important victoria a casa.

El Primer Equip va veure com el seu partit que els enfontrava contra el Santpedor va quedar suspès degut a una les amenaces i coaccions dels jugadors del Santpedor a l’àrbitre. La jugada del segon gol va ser el detonant que va portar a una vergonyosa actitut per part dels santpedorencs que no van saber assumir la derrota.

El partit va ser bo i emocionant des d’un principi, ja que s’enfrontaven dos dels equips capdavanters d’aquesta Segona Territorial. El Santpedor va començar presionat al conjunt sallentí, però aquest es va defensar bé i va poder marcar el primer gol al minut 11 obra d’Artur. El Primer Equip va anant agafant més confiança i va començar a jugar més com sap, intentar fer combinacions de joc.

La segona part va tenir al Santpedor abocat a buscar l’empat, cosa que va aconseguir a la segona part després de la centrada d’un córner. A partir d’aquí es va veure un Sallent diferent, abocat a l’atac i posant una i altra vegada contra les cordes al Santpedor, que una i altra vegada es salvava de les oprotunitas creades pels homes de Batanero. Al minut 80 va arribar la jugada que va sentenciar el partit.

Una pilota que el porter del santpedor no sap aturar, li va botar més alt del que ell esperava i li va picar a la cara provocant-li una petita hemorràgia nasal, i Besora molt atent va rematar netament de cap abans que pogues reaccionar el porter, el qual al veure el seu error i sentint-se ridícul va perdre el control i es va enfurismar contra tothom, àrbitre, públic…. tenint de suspendre’s el partit a escasos segons del final del matx.

El pròxim partit serà el dia 13 de gener al camp del Can Trias, a Viladecavalls.

C.E. SALLENT: Antonio Pino, Cabra, Noguera, Iván, Quintana, Javi, Boltor, Javi Fernández, Fèlix, Artur i Besora. També: Dani, Sergio D., Juan i Isaac.

C.F. SANTPEDOR: Albert, Piti, Corominas, Salva, Pablo, Isaac, Córcoles, Aleix, Jordi, Ricky i Marc. També: Carlos, Bacardit, Fran, Martínez i Joan

ÀRBITRE: Galera Mata

GOLS: 1-0 Àrtur (11), 1-1 Aleix (78), 2-1 Besora (89)

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s