L’aleví guanya el Valls de Torruella per 7 a 0

22 de desembre de 2007

El partit havia de servir per veure si el Sallent era capaç de guanyar i alhora oferir una bona imatge de conjunt. De guanyar sí que ho va fer, però el joc no va estar al nivell que esperem dels nostres jugadors. Confiem que l’aturada nadalenca serveixi per trencar la dinàmica i recuperar la mentalitat d’equip. Al gener tenim un calendari difícil i hem d’aconseguir resultats favorables. Ànims nois, que heu de donar moltes alegries aquesta temporada.

El Valls disposava només d’onze jugadors. Al minut 1 Aitor ja va marcar el primer gol, al minut 4 Sergi de cap feia el segon i al minut 9 Marcel anotava el tercer. El partit va baixar de nivell, però Aitor va marcar el quart gol en el minut 23. El Sallent hagués pogut ampliar l’avantatge, especialment en un llançament de penal que Aitor va fallar i en una rematada de cap de Sergi que l’àrbitre va anul•lar per fora de joc. Amb aquest resultat de 4 – 0 es va arribar al descans.

A la segona part el conjunt blaugrana va marcar 3 gols més per mediació de Guille en el minut 39, Aitor en el minut 57 i el mateix Aitor en el minut 60 al transformar el segon penal. Ambdós penals eren indiscutibles i en aquest segon un jugador del Valls va veure la targeta groga. El Sallent va desaprofitar diverses ocasions, la més clara un xut al pal d’Andrés. El Valls no va poder crear cap ocasió de gol en tot el partit i el porter local Barba, tan sols va tocar una pilota.

La propera jornada el Sallent juga al camp del Solsona, un del equips ben classificats de la taula i que serà el primer partit de l’any 2008. Bones Festes a tothom.

C. E. Sallent:
Barba, Miquel, Sergi, Albert, Memo, Marcel, Oriol, Santes, Aitor, Dani i Àlex. Suplents: Guille, Andy, Pol, Iván i Andrés.

Àrbitre: Joan A. López Martínez. Correcte. 

Jacint

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s