L’aleví torna a guanyar, aquest cop al Camp del Vilomara

16 de desembre de 2007 

El partit es presentava assequible, tenint en compte la classificació. La temperatura era més que fresca a les 10:30, hora del partit i el terreny de joc era totalment blanc. De totes formes el resultat va ser l’aspecte més destacat, ja que el joc del Sallent va ser molt pobre.

A la primera part el marcador registrava un clar 0 a 6 favorable als blaugranes. Van marcar Aitor en els minuts 1 i 6, Dani en el 10, Aitor de penal en el 14, Marcel en el 27 i Sergi en el 29. El Sallent també va disposar d’altres ocasions que no saber materialitzar.

A la segona part, Andy en el minut 31 va marcar el setè gol. Llavors el Sallent es va relaxar excessivament, perdent moltes vegades les posicions en el camp. El partit va entrar en una fase deslluïda. Aitor en el minut 44 va tornar a marcar i Dani en el 50 va fer el darrer gol visitant. El Vilomara va aprofitar el mal joc del Sallent per arribar a la porteria defensada per Barba i en el minut 53, després de dues bones ocasions per marcar va arribar l’únic gol del Vilomara.

La propera jornada el Sallent juga a casa davant el Valls de Torruella, en el que serà el darrer partit de l’any 2007.

C. E. Sallent:
Barba, Miquel, Sergi, Albert, Memo, Marcel, Àlex, Oriol, Aitor, Dani i Guille. També: Santes, Pol, Andy, Andrés i Carles.

Àrbitre: Jordi Ribera. Correcte. 

Jacint

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s