INICI DE LES OBRES PER A L’ENLLUMENAT DEL CAMP

L’Ajuntament finalment ha adjudicat les obres per a la realització de l’enllumenat del camp, molt aviat començaran!!!

L’obra consistirà en la instal·lació de 4 torres de 25 m. d’alçada, es preten assolir una il·luminació mitjà de 250 lux. A continuació adjuntem extracte del Consejo Superior de Deportes on es detallen les normes i condicions tècniques per a l’enllumenat artificial. Es pot observar que el nivell que s’assolirà serà superior al exigit per a Competicions regionals y locals, y entrenament d’alt nivell. Es a dir tindrem un enllumenat excel·lent i possiblement el millor de la comarca.

“La iluminación artificial será uniforme y de manera que no dificulte la visión de los jugadores, del equipo arbitral ni de los espectadores. Cumplirá la norma UNE-EN 12193 “Iluminación de instalaciones deportivas” y contará con los siguientes niveles mínimos de iluminación:

NIVELES MÍNIMOS DE ILUMINACIÓN
(exterior)
NIVEL DE COMPETICIÓN Iluminancia horizontal
E med (lux) Uniformidad
E min/ Emed
Competiciones internacionales y nacionales 500 0,7
Competiciones regionales y locales, entrenamiento alto nivel 200 0,6
Entrenamiento, deporte escolar y recreativo 75 0,5

Para retransmisiones de TV color y grabación de películas se requiere un nivel de iluminancia vertical de al menos 800 lux, no obstante este valor puede aumentar con la distancia de la cámara al objeto.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s