El Sallent apallissa a la Pirinaica, 4-2

En un gran partit del Sallent, els locals s’han imposat amb claredad a la Pirinaica en partit corresponent a la jornada 29 de la Segona Territorial. Malgrat jugar sota una forta pluja el terreny de joc ha estat en un magnific estat per  a la pràctica del futbol.

El Sallent ja suma 42 punts i assegura la permanència a la categoria i amb aspiracions a quedar de mitja taula cap a dalt.

La Pirinaica s’ha trobat amb el 0-1 al minut 3 de partit, en una jugada afortunada per banda esquerra, però el Sallent ha seguit jugant i controlant el partit i al minut 15 en una gran jugada de Sergio que reb una forta entrada per darrera quan ja encarava el porter, penal i només groga per al jugador de la Pirinaica, el mateix Sergio D., s’ha encarregat de xutar-lo i marcar l’1-1.

Però de nou en una jugada calcada al primer gol la Pirinaica a fet el 1-2. Però a partir d’aquí s’ha acabat la Pirinaica i el Sallent s’ha fet amo i senyor del camp, practicant un bon futbol i gaudint de força ocasions per fer l’empat, tot i que aquest no arribaria en aquest primer temps.

A la segona part la tònica ha estat la mateixa un Sallent dominant amb una manifesta superioritat a la Pirinaica que ni tant sols sortia de l’àrea, la victòria estava a punt d’arribar…

Rovira en una gran jugada ha empalmat un fort xut des de fora a l’àrea i el porter no hi ha pogut fer res, 2-2 i el festival del Sallent només feia que començar, Dani en un xut de falta de fora l’àrea establia el 3-2, i minuts més tard Javi Fernàndez feia el definitiu 4-2 finalitzant en xut una jugada individual.

Autor del 3-2, un gran gol.

De Gols n’haurien pogut ser més però la Pirinaica com ens té acostumats, a començat a repartir i fer fortes entrades als jugadors locals i es veia que el partit no s’acabaria, més que res perquè el porter suplent, de la Pirinaica que tothom conneix i no precisament per la seva esportivitat ha iniciat una picabaralla que feia estona que buscava.

Aquí es quan alguns seguidors de la Pirinaica, l’entrenador i el seu president s’han trovat en la seva salsa, insultant, escopint i provocant els jugadors locals i per sort per ells, els membres de la Junta del Sallent i l’afecció local han intentat serenar-los, encara que algún es mereixeria que hagués rebut d’allò més bé… per què això que han fet alguns energúmens de la Pirinaica ho fà el Sallent al seu camp hi ens haurien linxat allà mateix… 

CE Sallent:
Pino, Quintana, Ricky, Alfredo (Maya min. 75), Isaac, Boltor, Juan L., Ferrer (Rovira min. 45), Dani (Ambrós Min. 45), Sergio (Jose Maria min. 75), Javi F.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s