Empat a Sant Joan

En un partit marcant absolutament per l’actuació del “senyor” (si se’l pot anomenar així) àrbitre, el Primer Equip va treure un empat de la seva visita al remodelat camp del Joanenc.

Els homes de Batanero es presentaven amb poc efectius, ja que només hi havien 3 jugadors de recanvi, i va poder plantar cara en un partit molt difícil que se li va posar de cara ràpidament. El Primer Equip va sortir dominat, al primers instants de joc, però a la primera que van tenir els sallentins, es van poder avançar per mitjà d’una vaselina de Dani. Després va continuar, sent atacat per l’equip local, intentant fer alguna jugada de contraatac, que quasi es materialitza amb el segon de Boltor, que en un mà a mà amb el porter, la va posar fora molt ajustada al pal.

I aquí va aparèixer el típic personatge que va a esguerrar un diumenge a la tarda. La primera expulsió del partit. Després d’un fort xut a porta, Noguera, dintre de l’àrea es protegeix amb els braços un pilota que directament li venia al cos i… penal i expulsió. Decisió molt protestada per part dels sallentins, que no van poder fer res per veure com els locals transformaven el penal. Els locals apretaven més i la defensa aguantava molt bé les seves envestides, com una que Isaac va salvar sota els pals. El Joanenc, a finals de la primera part també es v quedar amb un jugador menys, i Rovira va marcar el segon gol, que portava la victòria als vestidors, a temps reglamentari.

ROVIRA

Rovira. Va marcar el 1-2 pel Sallent.

La segona part a seguir amb la mateixa tònica, el Sallent, aguantava algun que un altre atac del Joanenc que va fallar un parell d’ocasions clares, però és que els nostres també van tenir les seves.

Però va venir el moment.. del gol. Pilota perduda al mig del camp, que el mateix jugador del Joanenc aprofita per fer la passada de la mort i posar l’empat a l’electrònic. Després va tornar a aparèixer l’àrbitre (després del recital de targetes que va mostrar, als jugadors dels dos equips), per assenyalar un penal… que no era. Internada de l’extrem dret a l’àrea sallentina, Quintana que toca la pilota, quan no era l’últim home ni res… i penal i expulsió amb vermella directa. Veure per creure-ho. El llançament de penal va ser parat magistralment per Antonio. A poc per acabar el partit, l’àrbitre va anular un gol, que des de la grada es veia que podia ser legal de l’equip local. Ni sallentins ni santjoanencs van acabar contents de l’actuació arbitral d’ahir.

Un puntet més que deixa al Sallent a la zona tranquila de la taula, esperant la visita de la Balconada, segon classificat.

C.E. SALLENT:
Pino, Alfredo, Noguera, Quintana, Isaac, Richi, Sergio D., Boltor, Javi F., Dani i Rovira. També: José Maria i Maya.

Crónica web cesallent

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s