Gran segona part del Sallent

En partit corresponent a la Segona Teritorial el CE Sallent, es va imposar amb una gran segona part al segon classificat de la categoria, la UE Balconada.

El Sallent es va trobar un partit molt costa amunt quan al minut 20 la Balconada es va posar amb un 0-2 a favor i el Sallent amb un home menys arran de l’expulsió de Dani, en una jugada en la que ni el propi expulsat sap perquè ho va ser.

La Balconada feia anar de corcoll la defensa sallentina, especialment a la contra, on el Sallent molt mal possat al terreny de joc, sense efectius a la zona de mitjos i excessius jugadors a la davantera, fins a 5 en moltes jugades, tot eren espais per als puntes de la Balconada.

Al minut 25 entra Artur al camp, per Alfredo que va demanar la susbtitució, i el canvi va resultar ser el revulsiu que el Sallent necessitava, poc a poc Artur va anar possant ordre al mig del camp, fins al punt que en una jugada a dins a l’àrea el mateix Artur posava el 1-2 al marcador amb el que finalitzà la primera part.

La segona part es va iniciar amb un Sallent molt més centrat i una Balconada que cada cop creava menys perill, i va ser Sergio Dominguez qui en una grandiosa jugada per la banda dreta va marxar dels seus defensors fins encarar al porter i establint l’empat.

El Sallent va tenir més ocasions, però no va ser fins a 10 minuts de la finalització del partit en que Artur de nou amb una jugada iniciada per ell mateix al mig del camp i despres de diverses parets entra a dins a l’àrea i dibla al porter i esclata el camp amb el 3-2. Un gol molt aplaudit especialment per una nutrida presència de seguidors i jugadors de l’Oló.

La Balcona ho va intentar amb més cor que cap, però el porter sallentí Pino, que ahir va estar explèndid, va aturar les darreres espernagades de la Balconada.

En definitiva gran tarda de futbol al Estadi Municipal el Camp Nou, on el nombrós públic existent, prop de 400 persones, van gaudir amb el bon joc desplegat pels sallentins.

L’únic però del matx el deixa la sensació de que el Sallent, aquest any hauria d’haver estat més amunt lluitant pel tant anhelat ascens…

CE Sallent:
Pino, Alfredo (Artur min. 25), Noguera, Richi, Isaac, Quintana, Boltor, Sergio D. (Jose Maria min. 80), Dani, Rovira (Maya min. 90), Javi F.,

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s