2a. Territorial, Sallent – Can Trias: 5-1

Encara que tard destacar el partidàs que varem fer els homes de Batanero el passat diumenge, malgrat quedar-se amb 10 jugadors per una molt discutible expulsió de Noguera el primer equip del Sallent es va imposar per 5 gols a 1 al Can Trias.

El partit va comptar amb la presència d’uns 250 afeccionats que es van congregar per veure el darrer partit de la temporada a casa.

El partit va tancar la temporada del Sallent a casa,  es van aprofitar els nombrosos canvis per tal de que el públic pogués despedir-se dels seus jugadors fins a la propera temporada oferint una sonora ovació als jugadors i tècnics a la finalització del matx.

Aquest proper cap de setmana, pressumiblement dissabte enfront l’Olvan es tenca el campionat de la Segona Territorial. També finalitza tot el futbol base restant només per jugar-se el Torneig Enramades.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s