No hi haurà canvis!!

Segons la Federació finalment no hi haurà canvis en les categories d’aficionats, ni en el futbol base

“La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, en reunió celebrada el dia 14 de maig de 2008, va prendre l’acord de no presentar a aprovació de l’Assemblea General de Clubs la proposta de modificació del pla de competició de futbol base, ni per tant la proposta de modificació de la categoria aleví, en especial en relació a l’aleví 7,  ni tampoc la proposta de modificació de les competicions de les categories territorials d’aficionats.

El pla de competicions de futbol base per a la temporada 2008/2009 i el pla de competicions de futbol territorial per a la temporada 2008/2009, doncs, seguiran substancialment la mateixa estructura que els de la present temporada.”

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s