25è Torneig Enramades, categoria Aleví

Dissabte, 31 de maig de 2008

El torneig va comptar amb la presència de l’equip Aleví A del Futbol Club Barcelona, campió de Divisió d’Honor; del Centre d’Esports Sabadell i del nostre equip el Centre d’Esports Sallent.

Tot i que el temps i els pronòstics amenaçaven pluja, els actes previstos es van poder celebrar sense cap contratemps. A mitja tarda un grup de voluntaris ja van iniciar les tasques encomanades de l’apartat logístic: entrepans per tots els jugadors i tècnics i començar a preparar la botifarrada, amb que es va obsequiar als prop de 500 assistents al torneig.

Abans de les 8 van començar a sortir a escalfar els jugadors dels tres equips. La graderia de tribuna s’anava omplint d’afeccionats, fins que va quedar amb un aspecte immillorable, plena de gom a gom.

A les 8 del vespre van començar els actes amb les fotos oficials dels equips participants. Val a dir que la foto del Barça es va fer esperar una mica, però finalment es va poder fer junt amb la foto de germanor de les tres plantilles.

Abans de començar el primer partit el directiu del FC Barcelona, Sr. Enric Prats va lliurar al president del nostre Club, Sr. Josep Besora una placa commemorativa de la visita.

Posteriorment es va encendre l’enllumenat i el camp va adquirir un aspecte imponent, com mai s’havia vist, i que a ben segur va generar en tots els sallentins i sallentines afeccionats al futbol una molt bona sensació i una imatge pel record.

Pels volts de 2/4 de 9 l’àrbitre va xiular l’inici del primer partit que enfrontava l’equip local i el Barça. Val a dir que els nostres jugadors van lluitar al màxim durant els dos períodes de 15 minuts, però no van poder mantenir la porteria a 0 gaire estona, doncs abans del descans el Barça ja s’havia avançat amb 2 gols. A la segona part van arribar 4 gols més de l’equip del Barça, que dissabte vestia de color taronja.

Tot i el resultat, 0 gols a 6, que en aquests casos és el menys important, segur que tots els integrants de l’equip recordaran molt de temps aquest dia i la seva participació enfront del millor equip aleví de Catalunya.

Un cop acabat el primer partit es van enfrontar el Barça i el Sabadell. El resultat final va ser de 4 gols a 0 favorable al Barça, que amb aquesta victòria ja es convertia en just guanyador del torneig. Degut als compromisos de l’equip guanyador, el president del Club va lliurar la copa de primer classificat al capità del Barça, just abans d’iniciar el partit pel segon i tercer lloc.

Pels volts de les 10 de vespre es va disputar el tercer partit entre el Sabadell i el Sallent. La primera part va acabar amb empat a 0, tot i disposar ambdós equips d’alguna ocasió per marcar. A la segona part va arribar el gol del Sabadell quan encara faltaven alguns minuts per acabar el partit. Val a dir que el Sallent ho va intentar, però no va aconseguir el gol que hagués fet decidir el partit per penals.

Un cop acabat el matx, l’Il·lm. Sr. Jordi Moltó, Alcalde de Sallent va lliurar al capità del Sabadell el trofeu com a segon classificat amb la presència a la gespa del Sr. Josep Besora i per acabar el capità del Sallent va recollir la copa de tercer classificat.

Abans de marxar del camp els jugadors locals van lliurar a l’entrenador i al delegat de l’equip una fotografia dedicada, com a record del brillant ascens a primera divisió que ha obtingut enguany l’aleví, com un dels millors sots-campions de la província.

La festa no es va acabar aquí, ja que un cop canviats, encara faltava l’entrepà i la beguda que va servir per que tots plegats intercanviessin impressions sobre l’enllumenat i el torneig.

Alineacions:
F. C. Barcelona: 1 Marc Vito, 2 Agustí, 3 Aleix, 4 Franc, 5 Mousta, 6 Èric, 7 Sebas, 8 Enguene, 9 Marc Gual, 10 Sergi, 11 Ferran, 12 Adrià, 13 Pol, 14 Àlex, 15 Mamadou, 16 Kaptoum i 17 Adama.

Entrenador: Andrés Carrasco. Delegat Joan Salgado.

C. E. Sabadell: 1 Manuel, 2 Ropero, 3 Aleix Llobet, 4 Miquel, 5 Genís, 6 Francis, 7 Eloi, 8 Guillermo, 9 Arnau, 10 Luque, 11 Víctor, 14 Kevin, 15 Àlvaro, 18 Aleix Hernández, 19 Gerard, 20 Albert i 21 Nil.

Entrenador: Alberto Pobre. Delegat: Isaac Marcos.

C. E. Sallent: 1 Marc, 2 Guillem, 3 Sergi, 4 Albert, 5 Marcel, 6 Santes, 7 Àlex, 8 Soldevila, 9 Aitor, 10 Dani, 11 Oriol, 12 Guille, 13 Barba, 14 Andy, 15 Andrés, 16 Miquel, 17 Iván i 18 Pol.

Entrenador: Ramon Estrada. Delegat: Jacint Seriols.

Àrbitre: Díaz Luque
Assistents: Baena Jiménez i Tarrias Serrano

Crònica Jacint

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s