Nou equip al club. Aleví F7

Aquest any, un nou equip formarà part de l’entitat l’aleví de Futbol 7, que serà entrenat per el Sr. Genescà. Ahir juntament amb l’aleví de futbol 11 entrenat pel Sr. Mingo van començar els entrenaments.

La Federació Catalana va plantejar l’any passat la possibilitat de que els alevins només competissin en categoria de futbol 7, tal i com es fa a Espanya i pràcticament a tot Europa, però degut a la dimissió del President de la Federació Catalana, el Sr. Roche, es va desestimar a última hora aquest canvi.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s