El Sallent empata malgrat l’àrbitre

Empat a Artes, en un partit en el que el Sallent ha estat molt superior, especialment a la segona part.

La primera part ha començat amb un Sallent una mica desconcertat i l’Artés ha tingut 10 minuts en el que hauria pogut marcar en una jugada, que el porter Antonio a tret molt bé.

Poc a poc el Sallent s’ha anat assentant al camp hi ha començat a tenir ocasions, però ha estat l’Artés qui en una jugada d’estrategia ajudada per la pasivitat de la defensa del Sallent ha marcat l’1 a 0, el Sallent ho ha seguit intentant, tot i que no desplegant el seu millor joc ha estat superior a l’Artés i ha tingut fins a quatre clares ocasions per marcar, la més clara els dos pals, un de Sergio de falta i l’altra de Jose Maria. Malgrat tot s’ha arribat al descans amb l’1 a 0.

L’Artés a la segona part s’ha anat desfondant i el Sallent s’ha fet amo i senyor del partit, però el gol de l’empat no arribava. Han sovintejat les ocasions de Besora en diversos xuts, i de Sergio, ha estat però, aquest darrer qui en una jugada per l’esquerra ha encarat el porter i l’ha batut per dalt. El Sallent empatava a 20 minuts del final, la victòria d’un Sallent molt superior semblava que hauria d’arribar en qualsevol jugada.

A falta de 10 minuts l’àrbitre que si ja no havia estat bé, ha començat a escombrat cap a casa, bé per mala fé, o bé per ignorància, però s’ha carregat el partit amb una doble amonestació de Sito incomprensible, i una expulsió per vermella a Alfredo en una jugada que el defensa del Sallent despeja netament la pilota.

No obstant el Sallent amb 2 jugadors menys ha seguit apretant i buscant el gol que donés els tres punts, l’Artés ha intentar perdre temps i trencar el ritme, finalment s’ha acabat el partit amb l’esmentat empat, injust vistos els mèrits del Sallent, i un péssim arbitratge pels visitants.

CE Sallent.
Antonio, Toti (Alfredo min. 54), Navarro, Noguera, Quintana (Raul min. 60), Javi, Juan (Rovira min. 70), Isaac, Sergio, Besora, Jose Maria (Sito min. 70)

Gols.
(1-0) Malagueño min. 20, (1-1) Sergio D. min. 72

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s