Aleví 1a. divisió. Sallent – Berga: 0-3

Segon partit de lliga i segona derrota pel Sallent

Els alevins de futbol 11 han jugat aquest dissabte a casa contra el lider de la categoria, el CE Berga A que venia de guanyar al Puig-reig per 15 a 2.

El partit malgrat el resultat ha estat força disputat, amb un Berga que volia jugar i un Sallent bastant ben ordenat al camp. Els dos primers gols del Berga han estat mes mala sort del Sallent que encert dels davanters, (el primer un remat amb la cuixa del davanter i el segon en propia porta despres d’un refus de la defensa) el tercer ha estat un gran tir desde fora de l’area que el porter no ha pogut aturar.

Per la seva part el Sallent tambe ha tingut les seves oportunitats, la mes clara un tir de falta que el porter contrari no ha pogut aturar i el remat del davanter local l’ha tret la defensa com ha pogut.

En aquest inici de temporada el Sallent s’ha trobat amb un calendari força complicat, s’ha hagut d’enfrontar amb els dos primers clasificats de la lliga (Igualada i Berga) tots dos amb la plantilla formada per jugadors de segon any, i la propera jornada s’ha de desplaçar al camp del Fruitosenc que tambe té la plantilla de jugadors de segonany.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s