Crònica del diari de Terrassa.

Aquesta setmana no he publicat la crònica del primer equip, per que entre una cosa i l’altre no vaig tenir ni massa temps ni massa ganes, us adjunto un enllaç a la crònica d’un retall del diari de Terrassa extret de la web del Can Parellada.

Anuncis

One thought on “Crònica del diari de Terrassa.

  1. El que diu aquest retall de diari no és veritat. Cert que el Sallent no va fer un gran partit ni va disposar de gaires ocasions, però també és cert que va estar ben situat al camp i que va tenir les mateixes ocasions que el can parellada i s’hauria pogut avançar amb una jugada assejada que van rematar a fora als primers minuts de la primera part. El Can Parellada va disposar de dues jugades clares x fer gol i els va fer, llavors es van dedicar a insultar,tirar patades i perdre temps ja des de la 1era part (tipic dels equips de terrassa)!!

    Tant de bò els dropos del Regio7 ens fessin tant bona propaganda com els hi fan als equips de Terrassa els seus diaris locals…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s