Gran victòria del Sallent al camp de la Balconada

Important victòria del Sallent al camp de la Balconada per dos gols a un.

El partit s’ha posat de cara molt aviat pel Sallent, ja que al minut 6 de partit Besora agafa una pilota a la contra d’un llançament del porter del Sallent, Antonio Pino, se’n va per l’esquerra i centra sobre Rovira que supera el porter i quan va a marcar a plaer és derribat a la linia de gol per un defensa de la Balconada.

El penal l’ha transformat Sergio, en el 0-1 i la Balconada es quedava amb 10 jugadors. El Sallent s’ha replegat a darrera però sortia amb molt perill a la contra, Besora en una nova contra a picat la pilota per sobre del porter però s’ha estavellat al pal, el Sallent ha seguit controlant i disposant de ocasions que no han volgut entrar. On cal destacar Javi que ha dut de corcoll la defensa de la Balconada amb les seves internades per banda esquerra.

La segona part a seguit pel mateix camí, i Besora al minut 10 ha superar la sortida del porter i a marcat a plaer, 0-2. Les ocasions del Sallent han sovintejat, una pilota al pal de Jose Maria, una bona bolea de Besora que ha aturat el porter.

A 20 minuts del final la pressió del públic i la mala sort del Sallent, on en pocs minuts s’ha lesionat Jose Maria en una forta entrada, i Noguera poc després, un minuts de descontrol han permés marcar a la Balconada, faltaven 10 minuts, i el Sallent a resistit malgrat les expulsions i nombroses targetes amb les que ha acabat el partit com sol ser habitual a la Balconada.

Als últims minuts i degut a les lesions de jugadors del Sallent el porter Maikel ha entrat de jugador i apunt ha estat de marcar en una bona jugada individual per banda dreta de Toti, que Maikel a estabellat d’un fort xut que al travesser.

En definitiva justa i merescuda victòria del Sallent que de no haber perdonat tant hauria obtingut una victòria abultada, en un camp dificil.

El Sallent segueix invicte a fora de casa amb dues victòries i un empat, llàstima dels dos mals resultats a casa enfront Santpedor i Can Parellada.

CE Sallent.
Antonio, Toti, Noguera, Pere Navarro, Javi, Sergio, Isaac, Oriol, Quintana, Besora i Rovira. També Jose Maria, Pacheco, Maikel.

Gols.
(0-1) Sergio de penal min. 6, (0-2) Besora min. 55, (1-2) min. 80

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s