Aleví. CE Sallent – U. Llefià, 3-0

Segona victòria consecutiva de l’alevi A del Centre d’Esports Sallent.

El partit d’aquest dissabte la major part del temps ha estat dominat pel Sallent, que ja als primers minuts de joc podia haverse adelantat al marcador en tres clares ocasions, ( una d’elles amb el davanter sol davant la porteria, pero el seu remat ha anat a fora.). Tot i així al minut 9 ha marcat el primer gol, i ha continuat apretan al contrari fins que al minut 15 ha pogut marcar el segon. A partir d’aqui i fins al descans control del partit per part del Sallent amb alguna jugada esporadica de cert perill del LLefia.

Nomes començar la segona part el Sallent ha marcat el tercer gol (m’31) en una gran jugada de la davantera local. A partir d’aqui i fruit de la seva millor condicio fisica el Sallent ha controlat el partit fins al final.

Enhorabona a l’equip i sort per a les properes jornades, que es preveuen complicades.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s