Infantil. Solsona – Sallent, 3-0

Partit jugat dissabte 1 de novembre de 2008.

El Sallent ha sortit al camp disposat a guanyar el partit, però avui ha estat un d’aquells dies desencertats, que tot surt malament i al final el resultat hem de considerar-lo just. Hem jugat malament en totes les línies.

Tot i que el joc no era el de altres partits, a la primera part hem tingut diverses ocasions clares de gol, d’aquelles que no es poden fallar, algunes d’u contra u amb el porter i fan bona la dita de qui perdona ho paga. La més clara ha estat un xut de Martín al pal. Aquest mateix jugador ha estat objecte d’una duríssima entrada que l’àrbitre no ha castigat amb la corresponent targeta vermella i ni tan sols ha tret una groga. Al minut 22 una rematada de dins de l’àrea petita ha suposat el primer gol del partit. Quatre minuts més tard i en un gran xut des de fora de l’àrea el Solsona ha marcat el segon gol.

A la mitja part i amb el marcador advers la consigna era marcar un gol i tornar a entrar al partit. Però tot i disposar de l’ocasió per fer-ho no s’ha marcat. A mesura que passaven els minuts el Solsona es feia amb el control del partit i començava a arribar amb cert perill. Finalment en el minut 67 ha obtingut el tercer gol que sentenciava definitivament el partit.

Esperem que aquesta àmplia derrota, sigui un punt d’inflexió en joc i resultats. Ànims Sallent!

El proper partit serà a casa amb el Valls de Torruella.

C. E. Sallent.
Labrador; Sergi, Iglesias, Marcel, Memo; Santes, Carles, Pujol, Jaume; Ruibal i Galiot. També: Albert, Jordi, Toni, Martín i Àlex.

Àrbitre: Joan A. López Martínez. Regular, amb massa errors d’apreciació, tot i que no ha influït en el resultat.

Crònica Jacint

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s