Infantil. Sallent – Valls de Torruella, 11-0

escut-sallentvalls-de-torruellaEl Sallent ha marcat a la primera ocasió de gol, abans del primer minut. El gol l’ha fet Jaume, culminant una jugada amb Ruibal. Tot i tenir diverses ocasions clares de gol, fins el minut 16 no ha arribat el segon, xut de Santes al pal i dins. Quatre minuts més tard Jaume ha llançat una falta a l’escaire de la porteria visitant establint el 3 a 0. Ha estat un gran gol. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans, però havent desaprofitat 6 clares oportunitats per marcar.

A la segona part, en el minut 39 Àlex ha aprofitat una passada per marcar el quart i dos minuts més tard, Jaume marcava el cinquè en un xut de fora l’àrea. En el 45 després d’una bona triangulació Ruibal ha marcat el sisè i ha tornat a marcar en el 52. En el 56 Iglesias aprofita que el porter rebutja la pilota després d’una falta per marcar el vuitè gol. En el 63 ha marcat Galiot el novè. En el 67 Carles estableix el 10 a 0 gràcies a una bona vaselina a la sortida del porter. Finalment en el 68 Jaume ha marcat el darrer gol del partit i quart del seu compte particular. En aquesta segona part també s’han desaprofitat 4 ocasions més per marcar.

Tot i el resultat, el Valls de Torruella que disposava de tan sols 11 jugadors ha jugat amb esportivitat, lluitant bé i sense cap entrada violenta.

El proper partit serà al camp de Súria.

C. E. Sallent.
Labrador; Memo, Iglesias, Marcel, Albert; Santes, Carles, Jaume; Pujol, Ruibal i Galiot. També: Didier, Sergi, Toni, Martín i Àlex.

Àrbitre: Miguel Àngel Giménez Martin. Bé, sense problemes.

Crònica Jacint

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s