Trista derrota, Fruitosenc – Sallent, 2-1

escut-sallentDecepcionant derrota del primer equip del CE Sallent aquesta tarda al camp del Fruitosenc. El Sallent ha sortit ben situat al camp i ha dominat plàcidament el joc a la primera part, però la falta d’encert ha evitat que es pogués avançar en el marcador.

La segona part ha seguit el mateix camí si be el Fruitosenc en la primera aproximació a l’àrea a marcat l’1 a 0, entre el Sol, la relliscada del porter del sallent, i tot plegat la pilota ha acavat introduint-se als fons de la porteria.

El Sallent però ha seguit buscant el gol i al minut 20 Jose Maria, ha resolt molt bé una jugada a dins a l’àrea, i ha establert la igualada al marcador, però l’alegria a durat poc, només 4 minuts després en un corner a la banda esquerra de l’atac del Fruitosenc, Jimmy, l’exjugador del Sallent s’ha avançat a tothom al primer pal i d’un bon cop de cap a fet el 2-1.

Si alguna cosa no se li pot retreure al Sallent es l’esperit i les ganes d’anar a per el partit, el Sallent s’ha volcat a l’àrea del Fruitosenc, però el porter que avui s’ha vist el cul (perque m’entengueu) ho a parat tot i el que no parava ho fallaven els jugadors del Sallent.

El partit a acabat amb tot el Sallent a l’àrea del Fruitosenc, porter inclós, però la derrota dels sallentins ha estat inevitable.

Una ocasió desaprofitada de sumar tres punts, perquè el Sallent ha estat molt superior en joc però no en encert.

CE Sallent.
Antonio, Toti, Noguera, Pere Navarro, Quintana, Sergio, Isaac, Oriol, Javi, Raul, Rovira (Jose Maria min. 15).

Gols.
(1-0) min. 8, (1-1) Jose Maria min. 20, (2-1) Jimmy min. 24

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s