Infantil. CE Súria – CE Sallent, 1-2

suria_colorssallent_colorsEl Sallent ha tornat a jugar un mal partit, però aquesta vegada ha pogut sumar els tres punts. A la primera part, tot i no jugar bé i sense fer circular la pilota amb criteri, el Súria pràcticament no ha arribat a la porteria de Didier. El Sallent ha tingut tres bones ocasions per marcar, especialment una jugada amb xut final al pal i dues rematades més que entre el porter i la defensa han neutralitzat.

A la segona part, Gómez en el minut 39 ha marcat el primer gol del partit al rematar una centrada de Jaume. Dos minuts més tard Ruibal ha establert el 0 a 2 en el marcador. Quan semblava que el Sallent tenia el partit controlat, en el minut 43 el Súria ha marcat el seu primer gol, que el tornava a col•locar en el partit. Quedaven 27 minuts de joc i podia passar de tot.

L’àrbitre ha començat a ensenyar targetes grogues, Iglesias ha vist la primera i al cap de poc Sergi. Més tard, dos jugadors del Súria també han estat amonestats amb targeta groga.

El Sallent no obstant ha intentat marcar el tercer gol, però tot i posar-hi més ganes que encert, el gol no ha arribat i el Súria buscava l’empat que podria haver aconseguit gràcies a una falta propera al córner, però les dues rematades no han arribat a la porteria sallentina.

Quan el partit ja s’acabava un jugador del Súria ha vist la targeta vermella directa per insultar l’àrbitre. Quan faltava poc per acabar Jaume ha llançat una falta al travesser que hagués pogut suposar el gol de la tranquil•litat.

El proper partit serà a casa contra l’Avià.

C. E. Sallent:
Didier; Sergi, Iglesias, Memo, Albert; Santes, Carles, Jaume; Àlex, Ruibal i Galiot. També: Gómez, Toni, Marcel, Martín i Pujol.

Àrbitre: Agustín Trench Salazar. Bé, però amb algun error.

Crónica Jacint

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s