Cómoda victòria davant la Pirinaica

escut-sallentpirinaicaEl partit celebrat ahir al “Nou Camp” del Centre d’Esports Sallent, es va poder veure un equip local molt superior a la Pirinaica, que va ser derrotada cómodament per 3 gols a 1.

El Sallent va començar cedint una mica de terreny a la Pirinaica, però aquesta no aconseguia superar la linia de mitjos del Centre d’Esports Sallent, i el Sallent intentava aprofitar cada recuperació, fruit d’aquest joc el Sallent va tenir tres claríssimes ocasions de gol que no van voler entrar.

Però al minut 20, una centrada sense perill a l’àrea del Sallent, el central Alfredo, toca la pilota amb la mà i provoca un penal molt inocent, però indiscutible, en cap cas expulsió pel defensa doncs ni la pilota era una ocasió manifesta, ni anava encarada a porta, era tant sols un centre passat que el passa per dalt i al no arrivar-hi amb el cap hi posa la mà. Amb aquesta jugada la Pirinaica s’avançava al marcador.

Això va esperonar al Sallent i només treure del centre de camp va encarar la porteria del gol sud que defansava la porteria de la Pirinaica, i Sergio d’un xut ras i col·locat establia la igualada.

El Sallent ja no va afluixar i cinc minuts més tard feia el 2-1 en una jugada que acabava Rovira, que ja li tocava marcar, aquest gol va ser molt protestat per la Pirinaica per una suposada falta al porter a l’àrea gran que no va existir.

Córner a favor del Sallent, el pica Sergio i aconsegueix gol olímpic, es a dir directe des del córner.

La Pirinaica ja es va veure perduda i va començar a protestar-ho tot i es va quedar amb un jugador menys.

La segona part va ser un taqui gol del Sallent, que d’haver estat encertat, hauria pogut marcar, 4, 5, 6 o una dotzena de gols, però això no va passar la Pirinaica encara va tenir temps d’expulsar-se 2 jugadors més, i no van ser tots perque l’àrbitre va voler que s’acabés el partit, i no deixar-los amb 6 al camp.

Tres importants punts que fan que el Sallent de nou retalli punts sobre el Santpedor, i segueixi l’estela de l’ascens amb la màxima il·lusió.

La setmana vinent important partit amb el Joanenc i la propera rebem el lider a casa.

CE Sallent.
Antonio, Noguera, Alfredo, Pere Navarro, Jose Maria (Ambrós min. 89), Isaac, Oriol, Javi, Sergio, Rovira (Raul min. 60).

Gols.
(0-1) min. 20 penal, (1-1) Sergio D. min. 21, (2-1) Rovira min. 26, (3-1) Sergio min. 38

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s