Important victòria a Santpedor!! 2-3

santpedorescut-sallentEl primer equip del CE Sallent va aconseguir una important victòria al camp del Santpedor, un rival de la part alta de la classificació malgrat que amb la derrota s’allunya dels llocs de privilegi. Amb aquesta victòria el Sallent es refà de la derrota a Cardona i surt reforçat al segon lloc de la classificació al final de la jornada.

El Sallent va sortir amb un plantejament defensiu i la primera part es va caracteritzar pel domini territorial del Santpedor, tot i que no creava ocasions, poc a poc cap al final de la primera part el Sallent es va anar desempellegant del domini i va arribar amb un parell d’ocasions, la primera de Javi que va xutar malament, i la segona al darrer minut de la primera part on una bona jugada colectiva que acaba amb un genial pared entre Dani i Javi i aquest darrer finalitza a gol, 0-1 i al descans.

A la segona part de nou en la primera arribada del Sallent en un còrner Raul de cap s’avança a tothom i clava el 0-2, el Santpedor es tira a l’atac, però sense crear ocasions i el Sallent en una contra Andreu Cerarols arriba a bans que el porter i aquest li fa penal i expulsió, el penal el transforma Dani a falta de 35 minuts del final 0-3.

Tot semblava dat i beneït, però inexplicablement el Sallent es va posar a defensar molt endarrera amb lo qual la defensa del Santpedor tenia molt espai per moure la pilota i poc a poc va anar creant perill, al minut 75 una pilota centrada surt Antonio agafa la pilota però reb una càrrega a dins l’àrea petita que l’àrbitre no sanciona i acaba amb gol 1-3, i el Santpedor seguia creant perill sobretot a pilota parada. Al minut 85 una nova falta a la frontal xutada al costat del porter acaba en gol 2-3 i els nervis a flor de pell!!!

El Santpedor al darrer minut va tenir l’empat però Antonio, el porter menys golejat de la categoria, va saber aturar la pilota i es va acabar el matx, amb victòria justa pel Sallent vistos el mèrits d’uns i altres en tot el partit.

La victòria del Sallent combinada amb l’empat del Can Trias, Balconada i Artés segueix deixant el Sallent en la segona posició del campionat.

1. Can Trias________ 42
2. CE Sallent______ 40
3. Can Parellada_____ 36 (un partit menys al camp del Callus)
4. Balconada________36
5. Artes___________34
6. Olvan___________34
7. Joanenc_________ 31
8. Santpedor________ 29

CE Sallent:
Antonio, Ambrós (Vera min. 85), Noguera, Ivan, Toti, Jose Maria (Jose Carlos min. 89), Isaac, Pere Navarro, Javi, Dani (Rovira min. 70), Raul (Andreu min. 49)

Gols:
(0-1) Javi Fernàndez min 44, (0-2) Raul min 47, (0-3) Dani min. 60, (1-3) min. 75, (2-3) min. 85

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s