Gran ascensió del Sallent, que venç 2-0 l’Artes

escut-sallentartesEl partit, malgrat el fred ha comptat amb una bona presència de públic al Camp Nou sallentí, prop de 300 persones han animat el seu equip, i entrenadors i jugadors dels equips davanters han presenciat el matx de la jornada.

La primera part ha estat pel Sallent, que ha dut el pes del partit hi hauria pogut marcar en un parell de clares ocasions de Raul, la primera un mà a mà amb el porter, Ciscu, però s’ha donat la pilota massa llarga, la segona un clar xut dins a l’àrea que no ha pogut agafar bé.

El 0-0 en que s’ha arribat a la mitja part es feia curt pel Sallent, ja tot i no fer un gran joc es mereixia anar davant en el marcador.

La segona part ha estat l’Artés qui ha apretat més i ha buscat el gol però sense arribar a superar mai la defensa del Sallent, el Centre d’Esports Sallent bastant travat tot el partit no trovaba la manera de resoldre el matx.

Al minut 20 de la segona una bona combinació del Sallent, movent bé la pilota de banda a banda, a habilitat a Pere Navarro a la frontal, que d’un bon xut ras i a la base del pal feia el 1-0 pel Sallent.

L’Artés ho ha seguit intentat i apareixien els nervis a l’afició local, però no ha tingut cap clara ocasió, i al minut 90 un bon contratac de Jose Maria encara el porter i estableix el definitiu 2-0.

Així el primer port de categoria especial l’etapa reina, el Galibier, l’ha superat el Sallent amb un gran resultat contra l’Artés que perd el tren dels de davant tot i que encara pot recuperar-se en les properes jornades.

CE Sallent:
Antonio, Toti, Alfredo, Noguera, Quintana, Jose Maria, Ivan, Pere Navarro (Ambrós min. 85), Javi  (Alex min. 90), Raúl (Dani min. 55), Andreu (Jordi Sala min. 88).

Gols:
(1-0) Pere Navarro min. 65, (2-0) Jose Maria min. 90

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s