Esparreguera – Sallent, 1-0

Excesiu premi per a un Esparreguera combatiu, on únicament ha destacat la línia defensiva.

A la primera part el Sallent ha disfrutat de clares ocasions per marcar i fins i tot ha fallat un penal, però ha estat l’Esparreguera qui en la única aproximació a marcat el 1-0 que ha estat definitiu.

esparreguera

La segona part el Sallent s’ha volcat a l’atac, però les ocasions que ha tingut les ha aturat el porter de l’Esparreguera que avui ha estat magnífic.

La segona part pràcticament no s’ha jugat gens ja que l’Esparreguera ha aturat el joc continuament, simulant agresions, exigerant les faltes i provocant continues interrupcions, que no han ajudat al Sallent ha trobar la fluidessa en el seu joc.

CE Sallent:
Antonio, Noguera, Ivan, Alfredo, Ambrós (Cayuela min. 75), Jose Maria, Pere Navarro, Isaac (Dani min. 50), Javi (Quintana min. 50), Raul, Andreu.

Gols:
(1-0) min. 20

Anuncis

2 thoughts on “Esparreguera – Sallent, 1-0

  1. El penalti no era, salva el partido Vicente el portero del Esparreguera con una magnífica actucación. Creo q el 11 del Sallent junto al extremo izquierdo del Balconada són los jugadores más determinantes q me e enfrentado esta temporada

  2. AQUI SALLENT PASA QUE EL :ENEMIGO: LO TENEMOS EN CASA MIENTRAS EN OTROS CAMPOS VAN A MUERTE CON EL EQUIPO AQUI SE DEDICAN A CRITICAR LA FORMA DE JUGAR DEL EQUIPO Y TODOS SON ENTRENADORES, Y NO SE DAN CUENTA, O NO LO QUIEREN VER . LA LABOR DEL ENTRENADOR ES INDISCUTIBLE TENIENDO EN CUENTA LA CORTA PLANTILLA QUE HAY, Y LAS LESIONES QUE VENIMOS ARRASTRANDO TODA LA TEMPORADA, ESTAMOS HAY CON OPCIONES.
    PORLO TANTO MENOS CRITICAS Y MAS APOLLO AL CLUB

    VISCA EL SALLENT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s