Primers tests de la temporada

Aquest cap de setmana s’han viscut a Sallent els primers compassos de la nova temporada, amb dos interessants partits.

Dissabte, SallentSant Feliu (preferent) : 1-2
Sallentsantfeliu
Aquest partit va ser força avorrit per la manca de ritme, tot i les ocasions de gol que hi va haver, es va apreciar que els dos equips encara estan lluny de la seva millor posta apunt, els entrenadors varen realitzar molts canvis durant tot el partit. De totes maneres en cap moment es va apreciar la major categoria del San Feliu que es va avançar per 0-2 en el marcador gràcies a un penal inexistent, i a un mal entés entre el porter i la defensa sallentina, pel la banda del Sallent Jose Maria un dels més en forma de l’equip, va engaltar un fort xut que va entrar imparable a la porteria del San Feliu.

Diumenge, Sallent – Sabadell Nord, 3-1

Davant un bon equip el Sallent va jugar un bon futbol, i va ser dominador del matx on es va mostrar superior al Sabadell Nord, un equip que aspira a l’ascens en el seu grup de segona territorial. Pel Sallent varen marcar Sergio de penal, Alberto i Raúl, i més que n’haurien d’haver marcat.

En definitiva dos primers tests que serveixen per veure que aquest Sallent apunta bones maneres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s