Els pals eviten la victòria del Sallent

CESALLENTLOGObalconadaAls 15 minus de joc el partit reflexava un 0-1 per a la UE Balconada, en canvi era el Sallent qui havia creat les ocasions, 2 pals d’Alberto, i dos mà a mà amb el porter que Ivan M. que no ha sabut resoldre. El Sallent malgrat tenir un major control del joc, s’ha estabellat amb la ordenada defensa de la Balconada i amb la fortuna que avui ens ha estat esquiva.

A la segona part el CE Sallent ha realitzat un parell de canvis, entrant Medina i Raúl, hi s’ha notat una millora en el joc, però el gol seguia sense arribar, Alberto que avui no ha marcat s’ho hauria merescut pel treball i les ocasions que ha tingut. En una jugada seva quan encarava el porter ha rebut falta que ha supossat l’expulsió del defensa de la Balconada.

El Sallent ha apretat fins al final i al minut 82 Alfredo ha tret una magistral falta, quan tothom esperava la pilota centrada ha habilitat a Bacardit que ha marcat l’empat, els darrers instant han estat un taqui gol a la porteria de la Balconada, però la falta d’encert ha evitat el gol de la victòria. Al darrer minut Alberto ha rebut un clar penal que l’àrbitre no ha volgut veure.

CE Sallent:
Antonio, Isaac (Noguera min. 70), Ivan (Alfredo min. 70), Pablo, Quintana, Da Silva, Javi F. (Medina min. 45), Javi Diaz, Barcardit, Alberto, Ivan M. ( Raúl min. 45)

Gols:
(0-1) Rusca min. 15, (1-1) Bacardit min. 82

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s