Massiva assistència a la presentació!!! CE Sallent – CE Súria, 3-1

CESALLENTLOGO150pxsuriaTarda nit d’excel·lent temperatura que va permetre a tothom que es va acostar al “Camp Nou” gaudir una espectacular presentació de tots els equips de l’entitat. Els jugadors varen sortir un a un cridats per un speaker d’un túnel de fum i llum làser, des d’on eren seguits per un canó de llum al mateix temps que saludaven als prop de 600 espectadors que varen presenciar l’acte.

La pràctica totalitat del públic va quedar-se a presenciar el partit entre el CE Sallent i el CE Súria, a més s’hi varen afegir tots els jugadors de l’entitat que havien acabat la presentació i gaudien del seu entrepà de botifarra que el club va donar a tots els jugadors. Així l’aspecte de les grades de l’estadi era espectacular per la gran quantitat de gent que hi havia.

Destacar que es varen repartir més de 600 entrepans de botifarra durant tota la tarda nit entre el públic assistent. En definitiva un èxit espectacular!!!

Pel que fa al partit no es pot dir que els dos equips ens oferissin un gran matx, però si que el Sallent tot i no jugar bonic en un quart d’hora va sentenciar l’encontre, al minut 25 Sergio Dominguez resolt un embolic a l’àrea del Súria establint el 1-0, al minut 35 Besora de aprofita una centrada i de cap fa el 2-0, i al minut 40 Jose Maria d’un xut col·locat fa el 3-0, partit dat i beneït.

La segona part va ser si cap encara més avorrida, ja que no es jugava gens a futbol i es basava el joc en pilotades llargues, al minut 75 el Súria va fer el seu gol al aprofitar un rebuig del porter del Sallent, Paco.

El Sallent tot i no fer un bon partit hauria pogut disposar d’un major domini en el marcador, ja que fa fer tres pals, i algunes jugades que pels pèls no varen bar d’entrar.

CE Sallent:
Paco, Da Silva (min. 75 Toti), Ivan, Pablo, Quintana, Jose Maria (min. 80 Ambrós), Medina (min. 10 Javi F.), Isaac, Sergio D., Besora (min. 63 Ivan M.), Alberto (min. 70 Raúl)

Gols:
(1-0) Sergio D. min. 25, (2-0) Besora min. 35, (3-0) Jose Maria min. 40, (3-1) min. 75

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s