Important victòria del Sallent

CESALLENTLOGO150pxcanparelladaCom no podia ser d’un altre manera el CE Sallent s’ha despedit del seu terreny de joc, només de la gespa,  dels darrers 40 anys amb una victòria, per 1 a 0 enfront del Can Parellada.

La primera part el Sallent ha desplegat un bon joc en moltes fases, i s’hauria merescut marcar algun gol més ja que ha tingut clares ocasions per fer-ho. No obstant només ha estat Medina qui en una assistència de Alberto a fet el 1-0 al minut 25.

La segona part ha estat força menys entretinguda,amb molta lluita al mig del camp i amb poc futbol. No obstant el Can Parellada tot intentar-ho els darrers minuts tampoc ha creat perill a la porteria del Sallent.

Amb aquests 3 punts el Sallent es situa lider del campionat empatat a punts amb la Pirinaica.

CE Sallent:
Paco, Quintana (Javi F. min. 80), Noguera, Pablo, Isaac, Sergio, Medina (Bacardit min. 85), Diaz, Jose Maria (Da Silva min. 70), Alberto
(Raúl min. 65), Besora (Ivan min. 80).

Gols:
(1-0) Medina min. 25

Anuncis

One thought on “Important victòria del Sallent

  1. Quisiera dar mil gracias a toda la directiva,jugadores,técnicos y aficionados al CE SALLENT y a todo el pueblo en particular por el homenaje que me hicisteis a mi y a toda la familia en el fallecimiento de mi padre en el partido CE SALLENT- CD CAN PARELLADA.
    Gracias de corazón
    Consuelo Reillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s