Treballada victòria del CE Sallent a Odena, 2-3

CESALLENTLOGO150pxBon partit el disputat pel Sallent aquesta tarda al camp de l’Odena, el Sallent ha començat el partit molt fort i ben aviat s’ha avançat al marcador, 0-1 gol d’Alberto al minut 9, al finalitzar una centrada de Javi F.

El partit s’ha anat igualant i al minut 25 Pablo no ha pogut refusar un bon xut de l’Odena i ha acabat introduint la pilota al fons de la porta defensada per un segur Antonio.

El Sallent s’estabellava contra la ordenada defensa de l’Odena, però en una bona jugada de Medina trencant el fora de joc, ha picat la pilota per sobre de la sortida desesperada del porter local, i Alberto ha empentat al fons de les malles amb el cap, corria el minut 43.

La segona part ha començat amb un lider que volia sentenciar i al minut 55 Javi culmina una bona jugada colectiva del Sallent. El Sallent ha disposat de clares ocasions per sentenciar a les botes de Quintana que s’ha xutat al pal, de Jose Maria que ha creuat massa, de Raul, i un gran gol d’Alberto de cap a centrada de Raúl que l’àrbitre ha anulat incomprensiblement.

Al minut 89 d’un xut de falta sense perill la pilota se li ha escapat de les mans a Antonio degut en part per la poca iluminació artificial que hi havia, amb el 2-3 i l’ajut d’un lamentable arbitratge que picava falta i targeta contra el Sallent a qualsevol aproximació local per neta que fos la jugada ha fet que el partit s’acabés amb nervis però amb el resultat inamobible.

CE Sallent:
Antonio, Quintana (Da Silva min. 80), Pablo, Noguera, Isaac, Sergio, Diaz (Bacardit min. 85), Medina (Ivan min. 75), Javi F. (Jose Maria min. 65), Besora (Raúl min. 70), Alberto

GOLS:
(0-1) Alberto min. 9, (1-1) Pablo min. 25 p.p., (1-2) Alberto min. 43, (1-3) Javi F. min 55, (2-3) min. 89

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s