Gran primera part de futbol!!!

El Centre d’Esports Sallent s’ha impossat amb claredat i un joc brillant al CF Cardona, per 4 gols a 1.

La primera part el Sallent amb un joc aclaparador s’ha impossat en totes les facetes de joc a un Cardona que es veia impotent per aturar el vendaval de joc del Sallent. L’únic però cal possar-lo en la falta d’efectivitat dels davanters del Sallent que han perdonat clarissímes ocasions, fins i tot un penal.

No obstant l’atac i gol ha donat els seus fruïts, Alberto controla una pilota a dins a l’àrea i bat el porter del Cardona, 1 a 0 al min. 30, al minut 35 Sergio pentina de cap una pilota al fons de la xarxa. El Cardona al minut 36 en la seva única aproximació en tot el matx a la porta defensada per Antonio marcava de cap, el 2 a 1.

Només ha estat un accident al minut 38 Jose Maria d’un bon xut creuat feia el 3-1, resultat amb el que ha acabat la primera part tot i el pal que ha fet Jose Maria, i els bons xuts que ha realitzat Alberto.

La segona part el joc no ha estat tant bonic, però el Sallent ha seguit dominant a plaer, al minut 57 Sergio marcava de penal, el 4 a 1. Lamentar algunes entrades lletjes protagonitzades per jugadors del Cardona que han deslluït una mica el matx.

En definitiva 3 punts més pel Sallent que continua ferm al liderat de la segona territorial. Esperem que el proper partit com a local, si es compleixen les previsions, ja el poguem jugar al nostre terreny de joc. Mentrestant dissabte vinent visitem el dificil camp del Marganell.

CE Sallent:
Antonio, Da Silva, Pablo, Ivan, Quintana, Javi Diaz, Medina, Bacardit, Jose Maria, Sergio, Alberto. També Raül, Javi F., Alfredo, Ivan M., Isaac

Gols:
(1-0) Alberto min. 30, (2-0) Sergio min. 35, (2-1) min. 36, (3-1) Jose Maria min. 38, (4-1) Sergio min. 57 penal

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s