Empat just

Aquesta tarda el Sallent ha empatat en un disputat partit contra la Peña San Pedro, que ha tingut una part per a cada equip. La primera part ha estat per al Sallent que hauria pogut sentenciar el matx en algunes bones jugades. Al minut 20 Alberto culmina en gol una bona passada de Ivan M., el partit semblava que s’encarava per al Sallent, però la falta d’encert amb el gol ha fet que el resultat no es mogués.

La segona part el Sallent ha sortit fred com el temps, i això ho ha aprofitat  la Peña que ha marcat l’empat al minut 5, aquest gol els ha envalantonat i el Sallent ha perdut el control del mig del camp i Alberto a dalt estava molt sol, així els de Terrassa han disposat d’algunes ocasions per marcar de nou però el porter Paco ha resolt amb encert.

Els canvis realitzats sobretot amb l’entrada de Raül als darrers 10 minuts ha fet que el Sallent tingués més arribada però la falta d’encert i algunes “estranyes” decisions arbitrals als darrers minuts han fet que el resultat restés inamovible.

CE Sallent:
Paco, Isaac (Raül min. 80),, Ivan (Noguera min. 70), Pablo, Da Silva , Jose Maria (Javi F. min. 70), Bacardit (Alfredo min. 70), Medina, Sergio D., Amberto, Ivan M. (Javi Diaz min. 45)

Gols:
(0-1) Alberto min. 20, (1-1) min. 55

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s