Any 1956, Kubala i el Sallent.

Corria l’any 1956, concretament el 20 de maig del 1956, el CE Sallent jugava contra el C. Gimnàstic de Tarragona, en partit corresponent a la lligueta d’ascens a Tercera, i els tres cardonins que jugaven amb el Sallent van fer-se aquesta foto que avui publiquem, amb autograf inclós de cadascun d’ells. La fotografia ens l’ha cedit amablement Felices, un dels tres integrants de la foto. Podeu consultar la foto a l’arxiu fotogràfic i aquí.


1956. CE Sallent. Camp de la Costeta. Lligueta d’ascens a tercera
D’esquerra a dreta: Carreño, Obiols, Felices

D’aquella mateixa temporada tenim una foto molt curiosa, el CE Sallent formant amb el Ladislao Kubala, en un partidet amistós al camp del Monistrol de Calders, també hi surt gent del MonistrolLaszy va passar una llarga temporada (3 mesos i mig) a Monistrol de Calders per tal de recuperar-se d’una tubercolosi l’any 1953, d’aquella estada en va sortir amistat amb gent de Monistrol i anys més tard ja recuperat coincidint amb una de les seves visites per veure velles amistats del poble es va fer aquesta foto previa al partidet en que va participar Kubala. Foto cedida per Felices.


1956. CE Sallent. Monistrol de Calders. Ladislao Kubala.
Drets:
Ajupits: -, -, -, Felices, Kubala, Tino Seriols, -, –

Anuncis

One thought on “Any 1956, Kubala i el Sallent.

  1. Hola, soc un sallentí que viu a Barcelona des de fa més de 15 anys. Sóc fill d’en Pere Casòliva, que havia estat barber a Sallent i que havia jugat a futbol a Sallent. No sé si va arribar al 1r equip, però sé que existeixen fotos on surt ell i m’ agradaria que si algú en té alguna me la fes arribar per correu electrònic. Jo també vaig jugar algunes temporades a l’equip juvenil entre els anys 1977 i 79 i sé que hi ha fotos on jo surto. També m’agradaria rebren alguna si algú la té.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s