El CE Sallent retroba el camí de la victòria, 2-3!!

En el sempre complicat camp de la Balconada el Sallent ha sabut retrobar-se amb la victòria, 2-3, amb un bon partit.
Foto Arxiu

Els primers minuts del matx han estat d’una Balconada que empentava però no inquietava la porteria del Sallent, avui defensada per Antonio Pino, però poc a poc el Sallent s’ha anat fent amb el control territorial del matx tot i que no aconseguia lligar bones jugades, en una bona jugada col·lectiva Alberto enganxa una espectacular tisora que el porter i el pal salven el 0-1. A cinc minuts del descans el mateix Alberto acaba en rematada una centrada per l’esquerra de l’atac del Sallent que havia lluitat Isaac, 0-1 ara si!!

La segona part ha seguit el mateix tarannà, al minut 67 Alberto pentina una jugada d’estratègia i aconsegueix el 0-2, el partit semblava resolt pel Sallent, ja que la Balconada no havia inquietat els dominis de Pino, però en una jugada desafortunada Pino no encerta a rebutjar i la Balconada fa el 1-2, faltaven 10 minuts, però Ivan Martinez en un contraatac del Sallent bat per dalt al porter de la Balconada i sentencia el matx 1-3 al minut 87.

Un bon xut de falta amb el temps complert posava el definitiu 2-3 al marcador, però l’àrbitre, que no ha havia estat massa lluït ni en massa bona forma tot el partit, ha volgut que la segona part durés 55 minuts, nervis i pressió per part de la Balconada que però no han pogut fer res per arravatar la merescudíssima victòria a un seriós Sallent, en un camp en que no es pot jugar a futbol, només es pot o guanyar o perdre, i ahir va ser lo primer.

CE Sallent:
Pino, Isaac, Ivan (Alfredo min. 82), Noguera, Quintana, Sergio (Javi F. min. 85), Medina, Pablo, Bacardit (Da Silva min. 65), Raül (Besora min. 60), Alberto (Ivan M. min. 78).

Gols:
(0-1) Alberto min. 40, (0-2) Alberto min. 67, (1-2) Ivan M. min. 80, (1-3) min. 87, (2-3) min. 90

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s