Una mica de història

En el nostre afany d’anar publicant cada dia més coses sobre el passat de la nostre entitat avui publiquem una curiositat que va ser editada a l’any 1928, concretament al Llibre d’or del Futbol Català.

El Llibre d’or del Fútbol Català, editat al 1928 per Edicions Monjoia 1928, amb nombroses il·lustracions en fotogravat, làmines i anuncis en color, i textos en català, castellà, francès i anglès recollia la història i les fotografies dels 128 clubs de futbol de Catalunya i les Balears, així com les biografies dels jugadors catalans internacionals.

Aquesta obra era patrocinada por la Federació Catalana de Futbol Associació, i esdevé la síntesi de tot allò relacionat amb el futbol català des dels seus inicis, dels homes i clubs que en van ser protagonistes.

Entre els només 128 clubs de futbol de Catalunya i Balears hi ha el Sallent, i gràcies a la Llibreria dels Àngels us podem mostrar que s’hi va publicar.

Al respecte podeu llegir-ne més aquí  i aquí.

Anuncis

One thought on “Una mica de història

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s