Inauguració i victòria!! 2-1

Tarda d’estrena al remodelat Camp Nou sallentí, on després de molts dies el CE Sallent tornava a jugar davant del seu públic, i tot i que la tarda no ha acompanyat el partit ha estat presenciat per nombrosos aficionats.

El matx ha tingut un equip que ha dut el pes del mateix, però aquest domini territorial del Sallent semblava que no es reflectiria al marcador, ja que fins als darrers instants no ha aconseguit el 2 a 1 definitiu.

A la primera part un Sallent imprecis no ha aconseguit lligar bones jugades, i l’Artés en una de les escases aproximacions a aconseguit avançar-se en el marcador. Per banda de l’Artés destacar la feina del porter que ha estat molt encertat i ha mantingut viu el seu equip fins als darrers minuts.

La segona part el Sallent a sortit a per totes però el gol es resistia, fins que Medina en un corner marcava l’empat. Tot i jugar amb un home menys el Sallent apretava i amb tot l’equip volcat i l’afició empentant, Pablo aconseguia el 2 a 1 definitiu en el darrer minut del matx.


Els darrers minuts el Sallent ha anat a per totes

CE Sallent:
Paco, Quintana, Alfredo, Noguera (Ivan min. 90), Da Silva, Sergio, Pablo, Medina, Javi F. (Bacardit min. 45), Alberto (Raül min. 81), Ivan M. (Besora min. 45)

Gols:
(0-1) min. 20, (1-1) Medina min. 65, (2-1) Pablo min. 89

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s