Golejada i a 10 punts del segon!!!

Victòria per golejada d’un Sallent molt superior a un Olvan que ha acabat les energies.

La primera part el Sallent s’avançava ben aviat per mediació de Bacardit, al minut 12, però l’Olvan que ha donat força guerra aquesta primera part aconseguia l’empat, per mediació de Sebas, en una pilota penjada a l’àrea.

En una falta indirecta a l’àrea de l’Olvan, vol ben picada pel Sallent, Noguera aconseguia el 2-1, i al punt del descans Bacardit culminava una bona jugada en el 3-1.

La segona part a tingut un clar dominador, el Sallent, que ha superat una i altre vegada un Olvan que ha perdut molt gas físicament, en aquest segon temps el Sallent ha mogut molt la pilota, possiblement ha que ha jugat més tranquil, i Medina  a la sortida d’un còrner aconseguia el 4-1, al minut 52, i després Alberto aconseguia 4 gols consecutius, que establien la golejada en 8 gols a 1.

Amb aquesta victòria el Sallent possa terra de per mig amb el segon classificat el Can Parellada, a 10 punts, tot i quedar molta lliga és un bon avantatge per gaudir d’una certa tranquilitat.

CE Sallent:
Pino, Isaac, Noguera, Ivan, Quintana, Bacardit, Pablo, Medina, Da Silva, Alberto, Sergio D. També Ambrós, Alfredo, Jose Maria “Yuti”, Ivan M.

Gols:
(1-0) Bacardit min. 12, (1-1) Sebas min. 27, (2-1) Noguera min. 36, (3-1) Bacardit min. 45, (4-1) Medina min. 52, (5-1) Alberto min. 61, (6-1) Alberto min. 80, (7-1) Alberto min. 85, (8-1) Alberto min. 88

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s