Empat a Castellbell, 1-1

Mal partit el disputat pel CE Sallent aquesta tarda al dificil camp del Castellbell.

El Sallent, ha fet un mal joc, ja que no ha estat capaç de lligar 3 passades seguides, i s’ha pecat en excés de buscar la pilota llarga, també amb poca precissió, de manera que la defensa del Castellbell sempre tenia aventatge davant el davanters del Sallent.

Als minut 15 de partit un innocent penal en contra del Sallent, ha estat aturat magistralment per Paco. I poca història més a tingut la primera part.

El segons temps no ha millorat les espectatives del matx, i tot s’ha complicat quan Ivan ha estat  expulsat per doble amonestació, al principi del segon temps. Després ha arribat el gol del Castellbell, i potser aleshores ha arribat el millor joc del Sallent i ha tingut una mica més de control de la pilota, i a cinc minuts del final en un embolic a dins l’àrea després d’una jugada individual de Sergio, un defensa ha introduït la pilota al fons de la xarxa.

Si bé el Sallent no ha fet un bon partit si que cal destacar la solidessa de la seva defensa com ve sent habitual, del Castellbell no ens ha semblat pas un bon equip, però si hi han possat molt caràcter i una motivació extra pel fet de jugar contra el líder. I el Sallent ha lluitat i ha cregut amb la victòria fins al final tot i no estar massa encertats.

CE Sallent:
Paco, Quintana, Noguera, Ivan, Isaac, Bacardit, Pablo, Medina, Da Silva, Alberto, Sergio. També Javi F., Alfredo, Ivan M., Jose Maria “Yuti”

Gols:
(1-0) min. 55, (1-1) p.p. min. 85

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s