Tot guanyat, tot per guanyar!!! 1 a 3

Gran partit del Sallent a Can Parellada, que amplia la diferència a 11 punts amb el segon classificat i aplana el camí cap al títol, encara que no hi ha res fet.

El Sallent ha sortit molt fort movent la pilota i trenant bones jugades, encara que el primer gol a arribat una vegada més d’una jugada d’estrategia, Alberto a desviat la pilota al fons de la xarxa fent pujar el 0-1 al marcador. El Can Parellada poc després te una bona ocassió, però un gran Antonio atura el xut.

Al minut 20 Besora controla a la frontal marxa de dos jugadors, i amb l’esquerra engalta un gran xut que entra com una bala per l’escaire de la porteria local. Galleda d’aigua freda pel Can Parellada, i poc després en una contra Alberto de nou, encara el porter i fa el 0-3, i ja suma 26 gols en el campionat.

Amb aquest resultat s’arribat al descans. El segon temps no ha estat tant brillant i el Sallent s’ha dedicat a defensar-se amb ordre, i amb això l’equip menys golejat del grup, ja n’ha tingut prou per mantenir un comode aventatge fins al final, tot i que a la sortida d’un corner el Can Parellada a escursat distàncies, però el Sallent ha defensat amb relativa tranquilitat la seva porteria fins al xiulet final.

El Sallent encara la recta final del campionat amb un bon calendari, 7 partits a casa i un a fora, el proper amb el dificil Òdena, passada Setmana Santa, on cladrà seguir mantenint la tensió i no relaxar-se fins que les matemàtiques ho permetin.

CE Sallent:
PINO, DA SILVA, IVAN, NOGUERA, QUINTANA, JOSE MARIA, PABLO, MEDINA, SERGIO D., ALBERTO, BESORA. També IVAN M., BACARDIT, JAVI F., AMBRÓS.

Gols:
(0-1) Alberto min. 10, (0-2) Besora min. 20, (0-3) Alberto min. 27, (1-3) min. 75

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s