Sallent – Odena (Crònica publicada a Bagesfutbol.net)

Crònica publicada a www.bagesfutbol.net

El Sallent va obtenir ahir una nova victòria davant d’un dels rivals més difícils de la categoria, l’Òdena, per 4 gols a 3, i s’apropa una mica més al seu objectiu final, l’ascens a Primera Territorial.

El partit va estar molt igualat des del primer instant del partit, l’Òdena pressionava molt bé a la defensa sallentina, però no donava cap sensació de perill, i el Sallent disposava d’alguna ocasió clara. Però no va ser fins al minut 20 quan Sergio transforma un penal molt discutit pels visitants comès sobre ell mateix, avançant als locals. El Sallent a partir del gol es va trobar més còmode disposant d’alguna ocasió clara com una d’Alberto que el porter espectacularment va poder aturar. Però al minut 32, una bona jugada per banda esquerra de l’Òdena, va ser aprofitada per Parrila que va empatar el partit. L’Òdena se sentia més fort, però Bacardit, que feia pocs instants que havia entrat al camp substutuïnt a Alberto, aprofita una centrada mil·limètrica de Pablo des del mig del camp i, de cap, torna a avançar al líder al 41 de la primera. Però el Sallent va tenir una gran oportunitat poc abans d’acabar la primera part. L’àrbitre va tornar a senyalar penal, aquest claríssim, sobre Sergio, que ell mateix, envia al pal esquerra de la porteria defensada per James. Amb el 2-1 es va arribar al final dels primers 45 minuts.

La segona part va començar més tranquila pel Sallent ja que va controlar en tot moment, qualsevol atac de l’Òdena, però el temps anava passant i l’Òdena cada cop donava més sensació de perill, i al minut 65, Toni Sendra remata una falta botada per l’esquerra que li va passar per sota les cames a Pino. Quatre minuts més tard, José María tornava a avançar als locals marcant el 3-2. A partir del tercer gol local, va ser quan l’Òdena va causar més sensació de perill, tenint vàries ocasions de gol, com un xut des de fora de l’àrea que va anar al travesser. L’Òdena va poder empatar el partit de penal que Parrilla va transformar. Quan ja es veia l’empat al marcador, Ambrós, al minut 90, recull una centrada a l’àrea i bat amb un xut al pal curt al porter visitant. Però el partit encara havia de donar algo més. Ja a la darrera jugada del partit, l’Òdena té una falta perillosíssima a vora de l’àrea, la falta picada pels visitants va ser aturada espectacularment per Pino ja que anava per tot l’escaire.

Partit entretingut, amb molt gols i amb molta emoció fins al final que es va viure ahir al camp del Sallent. La propera setmana, el líder rep la visita del Santpedor.

SALLENT, C.E.: Pino, Da Silva, Noguera, Iván, José Marái, Pablo, Medina, Sergio, Alberto i Basora. També: Bacardit, Isaac, Alfredo, Ambrós i Javi Fernández.

ÒDENA, C.E.: James, Carlos, Chapis, Cristian, Toni, Cesc, Sendra, Miguel, Sillero, Xavi, Àlex. També Pere i Guillem.

GOLS: 1-0(’20) Sergio; 1-1(’32) Parilla, 2-1(’41) Bacardit, 2-2(’65) Sendra, 3-2(’69) José María, 3-3(’76) Parrila, 4-3(’91) Ambrós.

ÀRBITRE: Gutiérrez Silva.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s