Entrevista al mister, Àngel Benito a Regió 7

Àngel Benito

´Hem pogut retornar el CE Sallent a la categoria que penso que li pertoca´

Parla l’entrenador del ce sallent, ascendit a primera territorial aquesta mateixa setmana

FRANCESC DALMAU | MANRESA Quan encara falten quatre jornades per al final de la lliga, el CE Sallent ja s’ha proclamat campió del grup 7 de la Segona Territorial de futbol i ha aconseguit l’ascens de categoria. Un dels artífexs ha estat el seu entrenador, el manresà Àngel Benito.

Una temporada rodona. La veritat és que la victòria a casa del Can Parellada, un dels nostres grans rivals, ja en aquesta segona volta, ens va enfortir molt, i vam aconseguir un avantatge suficient per encarar bé el nostre èxit. La clau ha estat la nostra regularitat. Som un equip en el qual bona part dels jugadors es coneixen de la temporada passada; hem mantingut la manera de jugar i això ens ha donat els fruits esperats. Hem pogut retornar el CE Sallent a la categoria que penso que li pertoca per tradició, la Primera Territorial.
Com va arribar al CE Sallent? He de ser sincer i mai no m’havia plantejat entrenar a Segona Territorial perquè pensava que hi havia poca serietat per part dels jugadors a l’hora d’exigir-los uns dies d’entrenament, etc. Però el president del CE Sallent, Josep Basora, em va fer una bona oferta ja començada la temporada passada i la vaig acceptar. La dinàmica de grup era bona i fins i tot vam lluitar a la part alta de la classificació; de cara a aquesta campanya vam decidir fer algun reforç recuperant jugadors de Sallent i així poder tenir més garanties a l’ascens; i les coses han sortit bé. Hi ha molt bon ambient al vestidor.
I un ascens amb l’handicap d’estar uns tres mesos sense camp per la instal·lació de la gespa artificial? Era una una situació complicada. No teníem camp ni per entrenar-nos ni per jugar, però el cert és que els resultats van acompanyar i l’equip no ho va notar gaire.
La lliga ha estat competitiva? Jo diria que sí. Hi ha equips com el Can Parellada, actual segon classificat, que ha fet molts fitxatges per intentar pujar. El Joanenc, l’Òdena i, en una primera part de la lliga, el Fruitosenc, l’Artés i la Piri, han mantingut un alt nivell.
L’ascens comporta la renovació automàtica d’Àngel Benito? El tracte que han tingut amb mi fins ara ha estat excel·lent. Amb el president hem quedat de veure’ns aviat. Crec que no hi ha d’haver problema per continuar, però primer vull veure quin plantejament té el club. M’agradaria que l’entitat fos ambiciosa, amb el repte de pujar a Preferent Territorial en dos o tres anys. Un cop arribem a un acord, haurem de treballar en buscar algun reforç, és llei de vida.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s